Primoz Roglic krijgt dan toch tegenvaller te verwerken na vertrek bij Jumbo Visma

Primoz Roglic krijgt dan toch tegenvaller te verwerken na vertrek bij Jumbo Visma
Foto: © photonews

Primoz Roglic maakte vorig weekend bekend dat hij Jumbo Visma verlaat. Wellicht gaat hij bij BORA-hansgrohe aan de slag.

Geen Primoz Roglic de komende twee jaar meer bij Jumbo Visma. De Sloveen koopt zijn contract af, wellicht voor om en bij de 3 miljoen euro, en gaat elders koersen.

Er werd gedacht dat Roglic ook zijn vaste begeleiders ging meenemen. Zo zou trainer Marc Lamberts mee de overstap maken naar BORA-hansgrohe.

Even werd ook gevreesd dat hij enkele renners van Jumbo Visma zou overhalen om mee de overstap te maken naar zijn nieuwe werkgever.

Er werd dan vooral gekeken in de richting van Jan Tratnik. De manager van Tratnik heeft aan GCN echter bevestigd dat zijn cliënt zijn contract tot eind 2024 wenst uit te doen bij Jumbo Visma.

Volgens GCN zal ook geen enkele andere renner de overstap maken van Jumbo Visma naar BORA-hansgrohe om Roglic in de toekomst bij te staan.

Zaterdag rijdt Roglic met de Ronde van Lombardije zijn laatste koers van het jaar. Daarna zou hij bekendmaken welke zijn nieuwe ploeg wordt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties