Nu is het ook echt officieel bevestigd: nieuwe clash tussen Remco Evenepoel en Wout van Aert komt er weldra aan

Nu is het ook echt officieel bevestigd: nieuwe clash tussen Remco Evenepoel en Wout van Aert komt er weldra aan
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via Instagram!

Heerlijk toch wanneer Wout van Aert en Remco Evenepoel het tegen elkaar opnemen? Dat is een clash die je niet wil missen en zo eentje komt er binnenkort opnieuw aan.

Beide grote kanonnen zijn momenteel aan de slag in de Ronde van Zwitserland. In de wegritten komen ze niet meteen in mekaars vaarwater, het is vooral in het werk tegen de klok dat ze ook effectief concurrenten zijn. Het is ook in deze discipline dat de volgende grote afspraak op het programma staat.

Van zowel Evenepoel als Van Aert is geweten dat het BK tijdrijden voorzien is op het programma. Hun deelname in Herzele is nu ook officieel, want Belgian Cycling heeft de voorlopige startlijsten opgemaakt voor dat kampioenschap. U kan deze HIER rustig bekijken. 

Van Aert gaat in principe van start om 16u37, titelverdediger Evenepoel twee minuten later om 16u39. De heren elite rijden een BK van 41,8 kilometer. Het BK tijdrijden gaat op 22 juni door. Ook de Elite 2 en de dames elite, met Lotte Kopecky als topfavoriete, werken die dag hun tijdritkampioenschap af. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties