Supporters van Remco Evenepoel krijgen heel goed nieuws te horen

Supporters van Remco Evenepoel krijgen heel goed nieuws te horen
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via Instagram!

Op zaterdag 10 augustus vindt de tweede editie van de R.EV Ride plaats. Schepdaal, het dorp van Remco Evenepoel, is opnieuw de start- en aankomstplaats.

Na zijn eerste Ronde van Frankrijk en de Olympische Spelen in Parijs wil Remco met een toertocht over zijn Belgische trainingswegen graag opnieuw tussen zijn supporters rijden.

De deelnemers hebben keuze tussen vier afstanden: 55 km, 85 km, 130 km of 170 km dwars door het Pajottenland, de Vlaamse Ardennen en le Pays des Collines.

‘s Namiddag staan er tal van activiteiten voor de jongste fans op het programma. En wie Remco nog niet op het parcours of bij de bevoorradingsposten heeft kunnen spotten, krijgt de kans hem te onmoeten in het ‘after-bike-dorp’ aan de finish. Ook de R.EV Brussels Cycling Academy, die een jaar geleden gelanceerd werd, zal present tekenen.

“Het initiatief ligt me bijzonder na aan het hart”, aldus Evenepoel aan Het Laatste Nieuws. “Na twee drukke maanden, met de Tour en de Olympische Spelen, zal het een mooie gelegenheid zijn om mijn trainingsroutes te berijden samen met mijn supporters. Ik kijk ernaar uit!”

Voor meer info en inschrijvingen kan je terecht op deze website: www.revride.be 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties