🎥 Nog eens bewijs geleverd hoe moeilijk het is hem te volgen, maar Wout van Aert is helemaal mee met nieuwe trend

🎥 Nog eens bewijs geleverd hoe moeilijk het is hem te volgen, maar Wout van Aert is helemaal mee met nieuwe trend
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Voor wie zich afvraagt hoe het met Wout van Aert gaat op stage: hij heeft de nieuwste trend niet gemist en het gaat aardig vooruit. Het bewijs is geleverd op sociale media.

Wout van Aert is momenteel op hoogtestage in Tignes, aan de zijde van zijn ploegmaats Jonas Vingegaard en Christophe Laporte. Visma-Lease a Bike liet zich alvast al eens horen van op dat trainingskamp met voorlopig zijn drieën: het was daar blijkbaar vandaag een erg zonnige dag. Bijzonder prettig voor hen natuurlijk.

Er zijn nog andere zaken opgedoken op sociale media. Bijvoorbeeld een filmpje van Josep Termens, die zelf al eens de veldritfiets en de mountainbike van stal durft halen. Tegenwoordig probeert hij in de Franse bergen de mannen van Visma-Lease a Bike te volgen. Dat valt niet mee, al komt hij wel met succes in de buurt.

In een video zien we dat het bijpeddelen is met Van Aert, Vingegaard en Laporte voor zich uitrijdend. Wanneer één van die drie dan eens een versnelling plaatst, is het helemaal onbegonnen werk. Kortom: als ze echt tempo willen maken, oogt het alvast fraai. Nu nog afwachten wat dat waard kan zijn in een wedstrijd als de Tour.

Binnenkort krijgen ze overigens nog het gezelschap van de Dauphiné-ploeg. Opvallend: ze rijden niet op de geel-zwarte fiets zoals we die gewoon zijn bij Visma-Lease a Bike, wat ook mooi aansloot bij de kleuren van de truitjes en de shorts. Ook Wout van Aert rijdt inmiddels rond op een machine die er toch wel heel anders uitziet. 

Er zijn verschillende renners die de laatste tijd te maken hebben met nieuwigheden aan hun fiets of zelfs een volledig nieuwe fiets hebben. Wout van Aert is daar dus ook geen uitzondering op. Hopelijk kan het hem inspireren om gauw weer topprestaties te leveren. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties