Supporters laten zich horen over de verwachtingen die Remco Evenepoel mag koesteren in de Tour de France

Supporters laten zich horen over de verwachtingen die Remco Evenepoel mag koesteren in de Tour de France
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Al zijn supporters zullen duimen dat Remco Evenepoel het goed kan doen tijdens de Tour de France. We kennen zijn eigen verwachtingen, wat denken de supporters ervan?

Het officiële Tour-account op X heeft een compilatie gedeeld van beelden van de Belgische renner en stelt hierbij een pertinente vraag: wie gaat voor Remco Evenepoel supporteren in de Tour de France? Verschillende gebruikers steken alvast virtueel hun hand op en laten weten dat ze volledig achter Evenepoel zullen staan. 

"Ik ben een grote fan, gogo Remco", schrijft Isabelle Allijns. Ook een andere gebruiker reageert krachtig op de vraag of Remco op steun kan rekenen: "Natuurlijk!" Ook een andere fan van de wereldkampioen tijdrijden meldt zich nog. "Ik zal voor hem supporteren, ik sta voor 100% achter Remco!" Dat is alleszins mooi om te horen.

Evenepoel mikt op top 5

Maar welke verwachtingen zijn realistisch? Ook op dat vlak laten enkele supporters van zich horen. Volgens Jos mag Evenepoel dromen van de top 5 of meer. Hij ziet het dus helemaal goedkomen: Evenepoel heeft ook zelf de ambitie uitgesproken op de top 5 te halen. Tom denkt dan weer dat het de top 6 zal worden voor Evenepoel.

Anderen zijn dan weer minder optimistisch. "Het wordt de top 10 voor hem. Meer zit er niet in", klinkt het ook. "In de derde week zal hij voor Landa moeten rijden", schrijft een zekere Chris zelfs. Kévin Janssens maakt er zich allemaal niet druk in. Volgens hem moet de kopman van Soudal Quick-Step zich niet blindstaren op een uitslag.

België sowieso fier op Evenepoel

"Go go Remco  Evenepoel. België zal trots zijn op jou, wat er ook gebeurt", vertrouwt hij zijn wielerheld toe. Dat zal die laatste misschien wat kunnen geruststellen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties