📷 Vrouw Oumi komt met mooie en emotionele boodschap voor Remco Evenepoel

📷 Vrouw Oumi komt met mooie en emotionele boodschap voor Remco Evenepoel
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Remco Evenepoel is bezig aan zijn eerste Tour de France. Vrouw Oumi heeft hem een hart onder de riem gestoken.

Na twee keer aan de start te hebben gestaan van de Giro en de Vuelta is Remco Evenepoel nu bezig aan zijn eerste Tour de France. Hij deed het tot nu toe uitstekend, maar liet de gele trui wel bewust links liggen. 

Ook voor vrouw Oumi is het debuut van Remco Evenepoel in de Tour natuurlijk een speciaal moment. Zij stak haar Evenepoel een hart onder de riem met een bericht op haar sociale media. 

Mooie boodschap Oumi voor Remco 

"Ik ben geweldig trots om je aan de start te zien van deze prestigieuze wedstrijd. Hiervan dromen we al sinds het begin van je wielercarrière. Geniet van elk moment in Frankrijk en hou het veilig. Vele kusjes."

Het antwoord van Evenepoel liet niet lang op zich wachten. "Bedankt voor de steun mijn liefste. Ik hou van jou." Al zal Evenepoel zijn vrouw Oumi de komende weken wellicht wel veel moeten missen. 

Want na de Tour staan natuurlijk ook de Olympische Spelen op het programma van Evenepoel. Zes dagen na het einde van de Tour staat al de tijdrit op het programma, een week later de wegrit. Daarin mikt Evenepoel telkens op een medaille. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties