Van Aert, Evenepoel en Van der Poel: iedereen zegt hetzelfde over zege van Campenaerts in de Tour

Van Aert, Evenepoel en Van der Poel: iedereen zegt hetzelfde over zege van Campenaerts in de Tour
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via Instagram!

Iedereen in het Tourpeloton gunde Victor Campenaerts zijn zege in de Tour. Onder meer Van der Poel en Evenepoel kwamen met een mooie reactie.

Mathieu van der Poel had ook zijn zinnen gezet op de rit van donderdag, maar de wereldkampioen raakte niet in de vlucht van de dag. Hij nestelde zich dan maar in het peloton, maar gunde Campenaerts zijn zege wel. 

Dat zei Brent Van Moer, de kamergenoot van Victor Campenaerts tijdens deze Tour. "Hij kwam het mij vertellen: als ik het één iemand gun, dan is het Campenaerts wel", zei Van Moer bij Sporza. Een mooie reactie van de wereldkampioen. 

Evenepoel schenkt trofeeën aan Campenaerts

Ook Remco Evenepoel deed zijn duit in het zakje. "Ik heb twee cadeaus gekregen", zei Campenaerts bij HLN. "Ook één van Remco. Een witte trui, met een speciale boodschap op, heeft hij beloofd. Ik ga het niet laten zien - hou het voor uzelf, zei hij."

Evenepoel zelf onthulde wel wat de boodschap was voor Campenaerts. "Gewoon proficiat, de datum erbij en mijn handtekening. Niet veel meer." Evenepoel schonk ook zijn trofee opnieuw aan Campenaerts. 

Wout van Aert reageerde op zijn sociale media ook met een kwinkslag toen hij net voor de etappe gespot werd op de bus van Lotto Dstny voor een plasje. "Ik was op zoek naar Victor, maar hij zat al in de vlucht."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties