🎥 WK in Leuven is helemaal vergeten: Van Aert en Evenepoel dollen met elkaar

🎥 WK in Leuven is helemaal vergeten: Van Aert en Evenepoel dollen met elkaar
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via Instagram!

Wout van Aert en Remco Evenepoel bezorgden België de twee eerste medailles op de Olympische Spelen in Parijs. De twee lijken ook goed met elkaar overweg te kunnen.

Na het WK in Leuven in 2021 leek het er niet op dat Remco Evenepoel en Wout van Aert het goed met elkaar zouden kunnen vinden. Evenepoel volgde de tactiek niet helemaal en uitte achteraf ook kritiek op de bondscoach. 

Daar was Van Aert het niet mee eens en hij uitte dan ook zijn ongenoegen. "Wat er op het WK gebeurd is, zal natuurlijk wel blijven hangen", zei hij toen. Maar intussen lijken de plooien wel helemaal gladgestreken. 

Van Aert en Evenepoel grappen en grollen

De stemming tussen Van Aert en Evenepoel voor en na de olympische tijdrit in Parijs was opperbest. Meteen na de tijdrit feliciteerden ze elkaar en ook op het podium ging het er bijzonder hartelijk aan toe. 

In de 'Medal Shuttle' van HLN  zaten Evenepoel en Van Aert ook broederlijk naast elkaar, met over en weer ook wat grapjes. "Ik hoop wel een superster tegen het lijf te lopen", zei Evenepoel. En aan welke superster denkt hij dan? "Wout van Aert!" 

De uitstekende sfeer tussen Van Aert en Evenepoel is ook goed nieuws voor de wegrit van komende zaterdag. Daar jagen ze samen met Tiesj Benoot en Jasper Stuyven opnieuw op medaille(s). 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties