📷 Remco Evenepoel geniet met volle teugen van zijn olympisch goud

📷 Remco Evenepoel geniet met volle teugen van zijn olympisch goud
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via Instagram!

Remco Evenepoel vertrok zaterdag na zijn olympische titel in het tijdrijden naar huis. Om even wat uit te rusten en te genieten met zijn vrouw en familie.

Door zijn voorbereiding op hoogte en de Tour de France was Remco Evenepoel al enkele weken niet thuis geweest. Bondscoach Sven Vanthourenhout gaf hem dan ook de vrijheid om enkele dagen naar huis te gaan. 

Dat deed Evenepoel om wat tijd door de brengen met zijn vrouw Oumi en zijn familie. Maandagavond ging Evenepoel samen met Oumi eten in sterrenrestaurant Sir Kwinten in Lennik. Dat ligt niet ver van zijn woonplaats Schepdaal. 

"We zijn vereerd om een olympische kampioen te mogen ontvangen samen met zijn vrouw Oumi en zijn familie! Bedankt voor het bezoek en proficiat aan het hele team. Het was een plezier om jullie te mogen ontvangen! Enorm veel respect", klonk het op sociale media. 

Evenepoel opnieuw naar Parijs

Er moest ook getraind worden en dat deed Evenepoel ook maandagmiddag. In zijn geboortestreek reed Evenepoel exact 80 kilometer in iets meer dan 2 uur en een kwartier, goed voor een gemiddelde van iets meer dan 35 km/u. 

Het etentje met Oumi en zijn familie was wellicht een van de laatste momenten samen voor Evenepoel dinsdag opnieuw naar Parijs trekt. Daar legt hij de laatste hand aan zijn voorbereiding op de wegwedstrijd van zaterdag. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

22/09/2024 - 19/09/2024 WK tijdrijden 2024

Nieuwste reacties