'Twee absolute topteams willen Tom Pidcock vervroegd weghalen bij INEOS Grenadiers'

'Twee absolute topteams willen Tom Pidcock vervroegd weghalen bij INEOS Grenadiers'
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via Instagram!

Tom Pidcock verlengde maandag zijn olympische titel in het mountainbiken. De Brit lijkt echter ook op weg naar de uitgang bij INEOS Grenadiers.

Bij INEOS Grenadiers ligt Tom Pidcock nog tot eind 2027 onder contract, maar daar kan ook vervroegd een einde aan komen. Volgens de Brits wielerjournalist Daniel Benson staat de ploeg open voor een vertrek van Pidcock. 

Het team zou volgens Benson willen meewerken aan een transfer en ook nog een deel van zijn loon willen betalen. Er zouden ook al twee teams interesse getoond hebben, maar het was niet meteen duidelijk welke. 

Pidcock naar Lidl-Trek of Red Bull-BORA-hansgrohe?

Volgens Het Nieuwsblad zou het gaan om topteams Lidl-Trek en Red Bull-BORA-hansgrohe. Niet onlogisch, want het zijn twee ambitieuze ploegen die het voorbije jaar ook een stevige financiële impuls hebben gekregen. 

Lidl-Trek mocht het geld van supermarktketen Lidl dit jaar al tien nieuwe renners verwelkomen en zal zich voor volgend jaar opnieuw willen versterken. Bij Red Bull-BORA-hansgrohe is het budget ook stevig gestegen sinds de komst van Red Bull. 

En Pidcock heeft natuurlijk al een link met Red Bull. De Brit wordt ondersteund door Red Bull UK en Red Bull International en rijdt al enkele jaren met de herkenbare helm van Red Bull. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

22/09/2024 - 19/09/2024 WK tijdrijden 2024

Nieuwste reacties