Manager van Pogacar noemt perfecte nieuwe ploeg voor Evenepoel: "Als hij een clausule heeft..."

Manager van Pogacar noemt perfecte nieuwe ploeg voor Evenepoel: "Als hij een clausule heeft..."
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via Instagram!

Remco Evenepoel wordt opnieuw aan een vertrek bij Soudal Quick-Step gelinkt. Topmanager Alex Carera weet meer.

Remco Evenepoel heeft nog altijd een contract tot eind 2026 bij Soudal Quick-Step. Als alles blijft zoals het nu is, dan rijdt Evenepoel nog zeker twee seizoenen voor de ploeg van Patrick Lefevere. 

"We hebben een contract tot eind 2026. Als iemand weg wil, hangt daar een prijskaartje aan vast. Dat zouden we niet leuk vinden, maar goed. Dat contracten er zijn om verbroken te worden? Ja, vooral als je een goeie advocaat hebt", zei Lefevere na de Tour bij HLN. 

Transfer Evenepoel naar Red Bull-BORA-hansgrohe?

Evenepoel wordt al een tijdje aan topploeg Red Bull-BORA-hansgrohe gelinkt. Topmanager Alex Carera,  die onder meer de manager is van Tadej Pogacar, Biniam Girmay en Cian Uijtdebroeks, vindt dat een goede ploeg voor Evenepoel. 

"Als Remco een clausule in z'n contract heeft, dan zie ik hem begin 2025 of 2026 al naar een andere ploeg gaan. Maar alleen de mensen die er direct betrokken bij zijn, kennen alle details van zijn contract. Een zaak voor z'n vader Patrick en Patrick Lefevere", zegt Carera bij CyclingUpToDate.

"Als hij Soudal Quick-Step verlaat, dan zou Red Bull perfect bij hem passen. Zij hebben ook Specialized als fietssponsor en Remco heeft een persoonlijke deal met dat merk. Specialized is denk ik ook zeer geïnteresseerd in nauwere samenwerking met Red Bull."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties