'Soudal Quick-Step grijpt toch naast aanwinst voor klimtrein van Remco Evenepoel'

'Soudal Quick-Step grijpt toch naast aanwinst voor klimtrein van Remco Evenepoel'
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via Instagram!

Soudal Quick-Step werkt aan zijn ploeg voor volgend seizoen. Het lijkt echter wel achter een nieuwe aanwinst te grijpen.

Er vertrekken volgend seizoen wel wat renners bij Soudal Quick-Step. Zo zullen Jan Hirt, Fausto Masnada en Kasper Asgreen vertrekken bij de Belgische ploeg. Er moet dan ook gezocht worden naar vervangers. 

Onder meer de komst van Valentin Paret-Peintre (Decathalon-AG2R) moet daarbij helpen. De Fransman won dit jaar een rit in de Giro en werd ook 16de in het eindklassement. Hij moet een versterking worden bergop. 

Daarnaast worden ook nog Pascal Eenkhoorn (Lotto Dstny) en Dries Van Gestel (TotalEnergies) aan Soudal Quick-Step gelinkt. Eenkhoorn en Van Gestel moeten vooral in het klassieke voorjaar de ploeg versterken. 

Poels niet naar Soudal Quick-Step

Ook de Nederlander Wout Poels (36) werd aan Soudal Quick-Step gelinkt. Hij is na vijf jaar einde contract bij Bahrain Victorious, daarvoor reed hij ook vijf seizoenen bij Team Sky. Poels won vorig jaar een rit in de Tour en de Vuelta. 

Al lijkt Poels toch niet naar Soudal Quick-Step te trekken, dat meldt de Britse wielerjournalist Daniel Benson op X. Geen nieuwe klimknecht voor Remco Evenepoel dus. Waar de toekomst van Poels wel ligt, is niet duidelijk. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties