📷 Wout van Aert geniet met volle teugen van alternatieve training met vrouw Sarah en kinderen

📷 Wout van Aert geniet met volle teugen van alternatieve training met vrouw Sarah en kinderen
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Zaterdag staat Wout van Aert in Lissabon aan de start van de Vuelta. Hij genoot nog even met volle teugen van wat tijd met zijn gezin.

Na de Tour de France en de Olympische Spelen is er geen tijd voor rust voor Wout van Aert, want de Vuelta komt er natuurlijk snel aan. Van Aert wil daar scoren, volgens Visma-Lease a Bike met tot wel vijf kansen op ritwinst.

En dus moest Van Aert na de Olympische Spelen blijven trainen. Zaterdag ging Van Aert samen met Jan Bakelants zo'n 145 kilometer trainen in iets meer dan vier uur, goed voor een gemiddelde snelheid van zo'n 35 km/u.

Zondag deed Van Aert het een pak rustiger aan. Met zijn vrouw Sarah en de kinderen trok Van Aert er op uit voor een fietstochtje van 40 kilometer aan 20 kilometer per uur. Van Aert genoot met volle teugen. 

Van Aert naar de Vuelta

Van Aert moet deze week richting het zuiden vertrekken voor de Ronde van Spanje en zijn gezin zo opnieuw bijna drie weken niet zien. Al heeft vorige week wellicht wel geholpen om de batterijen eens op te laden. 

Voor Van Aert wordt het zijn debuut in de Vuelta. Eerder dit jaar zou hij ook al de Giro rijden, maar door zijn zware valpartij en stevige blessures moest Van Aert de Ronde van Italië aan zich voorbij laten gaan. 

 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties