Is Soudal Quick-Step al klaar met zijn huiswerk? Ploeg voor 2025 zit nu al helemaal vol

Is Soudal Quick-Step al klaar met zijn huiswerk? Ploeg voor 2025 zit nu al helemaal vol
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Soudal Quick-Step kondigde nog maar één transfer voor volgend seizoen aan. Toch lijkt het huiswerk van Patrick Lefevere al klaar te zijn voor 2025.

Dit seizoen werkt Soudal Quick-Step het seizoen af met 28 renners, terwijl er dat maximaal 30 mogen zijn. Het lijkt er op dat er in 2025 wel gebruik zal worden gemaakt van die 30 toegestane renners. 

Wat 2025 betreft heeft Soudal Quick-Step al 23 renners onder contract liggen, met onder meer Remco Evenepoel, Mikel Landa, Tim Merlier, Ilan Van Wilder en Yves Lampaert. Maximilian Schachmann is voorlopig de enige nieuwkomer.

Daar komen wellicht ook nog Dries Van Gestel (TotalEnergies) Valentin Paret-Peintre (Decathlon-AG2R), Pascal Eenkhoorn (Lotto Dstny), Ethan Hayter (INEOS Grenadiers) en Andrea Raccagni (Soudal Quick-Step Devo) bij. 

Soudal Quick-Step al klaar voor 2025?

Soudal Quick-Step kondigde maandag ook de contractverlenging van de Slovaak Martin Svrcek (21) aan. Hij tekent voor één jaar bij. Dit jaar werd Svrcek tweede op het Slovaaks kampioenschap en won hij Gullegem Koerse. 

Patrick Lefevere bevestigde ook al zelf de verlenging van Casper Pedersen en Gianni Moscon, terwijl Julian Alaphilippe, Kasper Asgreen, Jan Hirt en Fausto Masnada vertrekken. Dat maakt het totaal van de ploeg op 30 renners voor 2025. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties