πŸŽ₯ Hommeles in Tour de l'Avenir: Duitser steekt middelvinger op naar medevluchter

πŸŽ₯ Hommeles in Tour de l'Avenir: Duitser steekt middelvinger op naar medevluchter

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

De tweede etappe van de Tour de l'Avenir werd gewonnen door Ludovico Crescioli. In de slotmeters kreeg hij een middelvinger van zijn Duitse medevluchter.

De Duitser Ole Theiler koos voor de vlucht en de Italiaan Ludovico Crecioli ging met hem mee. Alleen had de Italiaan geen zin om samen te werken.

“Hij wilde niet overnemen. Hij beweerde dat hij er niet langs kon”, zei Ole Theiler aan DirectVelo. “Ik vertelde hem: goed, maar dan wil ik winnen. Hij antwoordde ‘oké’ en beaamde dat ik zou winnen.”

Maar dat liep eventjes anders toen de twee aan de finish kwamen. De Italiaan hield zich gedeinsd, maar op 75 meter van de aankomst sprintte hij toch uit de rug van de Duitser naar de overwinning.

De Duitser trakteerde zijn medevluchter op een middelvinger. “Op het einde begon hij toch te sprinten. Ik ben hier kapot van. Dit had mijn moment kunnen zijn.”

De Italiaan reageerde nogal laconiek op de feiten. “We hebben wat gepraat, ja, ik volgde hem, het was een tactiek van mij en uiteindelijk heb ik gewonnen”, lachte hij in zijn vuistje.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

22/09/2024 - 19/09/2024 WK tijdrijden 2024

Nieuwste reacties