Ine Beyen niet zeker van haar stuk over Demi Vollering: "Hoop van niet"

Ine Beyen niet zeker van haar stuk over Demi Vollering: "Hoop van niet"

Volg Wielerkrant nu via Instagram!

Demi Vollering verloor na een valpartij in de Tour de France Femmes de nodige tijd. Ze had geen ploegmaat die op haar wachtte, waardoor ze uiteindelijk het geel kwijtspeelde.

Kwatongen beweren dat het feit dat de Nederlandse op het einde van het jaar de ploeg van SD Worx-Protime verlaat meespeelde in alles wat er op dat moment gebeurde.

“Rondom de ploeg zegt men altijd dat ze één team zijn, dat alles goed zit en dat ze vol voor successen met Vollering gaan zolang ze er deel van uitmaakt”, aldus Ine Beyen in Het Nieuwsblad.

De analiste twijfelt over wat er allemaal meespeelde op dat cruciale moment. “Dat is misschien wel makkelijker gezegd dan gedaan, maar ik hoop dat het geen invloed heeft.”

Vollering sprak achteraf van een communicatiefout, maar uiteindelijk kostte het haar wel de eindzege in de Tour de France Femmes.

De Nederlandse neemt momenteel wat vakantie. Dat toonde ze op Instagram met een foto aan het zwembad in badpak, waarbij de schaafwonde op haar bil die ze bij de valpartij opliep duidelijk zichtbaar is.

Volgende maand staat nog het wereldkampioenschap op de agenda, een titel die Vollering nog niet achter haar naam heeft. Uitkijken of ze dan hulp krijgt van haar ploeggenoten bij SD Worx-Protime.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties