📷 Dan toch vertrek van Evenepoel bij Soudal-QuickStep? 'Deal is wel degelijk mogelijk'

📷 Dan toch vertrek van Evenepoel bij Soudal-QuickStep? 'Deal is wel degelijk mogelijk'
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Remco Evenepoel weg bij Soudal-QuickStep? Het gerucht is nog altijd niet van de baan.

Er is opnieuw een nieuw gerucht over een transfer van Remco Evenepoel. Ciro Scognamiglo, een journalist van het Italiaanse La Gazzetta dello Sport, heeft zijn tanden gezet in het mogelijke vertrek van onze landgenoot bij Soudal-QuickStep.

De journalist met naam en faam meldt op zijn sociale media dat hij de nodige inlichtingen inwon en dat Remco Evenepoel nog altijd in onderhandelingen zou zijn met Red Bull-BORA-hansgrohe over een mogelijke transfer.

Het gerucht doet al maanden de ronde en kwam de voorbije weken opnieuw bovendrijven. Concreet is er echter nog altijd niets, zo bevestigt ook Scognamiglo deze keer.

Feit is wel dat de Duitse wielerploeg over de nodige fondsen beschikt om een overstap van de dubbele olympische kampioen te betalen, ook al kost dit de nodige miljoenen gezien het contract dat Evenepoel nog heeft bij Patrick Lefevere.

Bij BORA-hansgrohe staken ze in het verleden ook nooit de interesse voor Evenepoel weg en met de komst van Red Bull als extra financiële middelen gaan er zeker nog deuren opgaan die niemand voor mogelijk hield.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties