'De jacht op een wielrenner: acht topteams willen jonge Belg in huis halen'

'De jacht op een wielrenner: acht topteams willen jonge Belg in huis halen'
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Scheiden de wegen tussen toptalent Jarno Widar en Lotto Dstny? De jonge Belg ligt nog vast tot eind 2027, maar de verstandhouding is niet ideaal en heel wat ploegen azen ondertussen op hem.

De relatie met de CEO van Lotto Dstny, Stéphane Heulot zou al even zijn vertroebeld. Het management van Widar zou hem dan ook aangeboden hebben bij Lidl-Trek, UAE Team Emirates, Alpecin-Deceuninck en Red Bull-BORA-hansgrohe. 

Jarno Widar was vorige week op bezoek in het Oostenrijkse trainingscentrum van Red Bull-Bora-hansgrohe. Ook Lidl-Trek zou al een een geweldig aanbod gedaan hebben. Maar daar blijft het uiteraard niet eens bij.

© photonews

Ineos-Grenadiers, Visma-Lease a Bike en Soudal Quick-Step zouden ook bij de geïnteresseerden zijn. En zo zijn we ondertussen al aan acht geïnteresseerde ploegen volgens Het Laatste Nieuws.

Acht ploegen geïnteresseerd

Widar heeft een contract tot 2027, maar dat afkopen zou niet eens al te duur zijn. En dus is het een kwestie van tijd voor hij zal vertrekken bij Lotto Dstny

De beslissing zou na het weekend vallen. Dan weten we welk team Jarno Widar zal kiezen voor volgend seizoen. Alle mogelijkheden lijken nog open te liggen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties