Remco Evenepoel komt met nieuwe informatie over vertrek naar Red Bull-BORA-hansgrohe

Remco Evenepoel komt met nieuwe informatie over vertrek naar Red Bull-BORA-hansgrohe
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Het verhaal doet al een tijdje de ronde. En ook deze week was weer te horen dat Remco Evenepoel Soudal-QuickStep zou verlaten.

Remco Evenepoel ligt nog tot 2026 onder contract bij Patrick Lefevere, maar al maanden doet het verhaal de ronde dat onze landgenoot volgend seizoen voor Red Bull-Bora-Hansgrohe zal rijden.

Ook deze week kwam dat verhaal weer naar buiten, nu door een gerenommeerde journalist van de Italiaanse sportkrant La Gazzetta dello Sport.

“Daar weet ik zelf niets van”, haalde Evenepoel bij Sporza zijn schouders op na de slotetappe van de Tour of Britain. “Er komt altijd zoveel naar buiten zonder dat er iets van waarheid in zit.”

“Ik heb geen idee waar dat over zou gaan. Zelf heb ik niets zien passeren. Dat ik volgend jaar normaal gezien nog voor hetzelfde team rijd? Dat is een ja, hé.”

Daarmee drukt Evenepoel opnieuw alle geruchten de kop in. Met de overgang zou alleszins een fikse afkoopclausule gemoeid zijn, maar die is dus niet nodig aldus de renner zelf.

De Duitse wielerploeg heeft de interesse voor Remco Evenepoel nooit weggestoken. Door de inbreng van Red Bull als nieuwe sponsor zijn er heel veel middelen beschikbaar.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties