'Naast Evenepoel wil Red Bull-BORA-hansgrohe nog een Belg binnenhalen'

'Naast Evenepoel wil Red Bull-BORA-hansgrohe nog een Belg binnenhalen'
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Red Bull-BORA-hansgrohe wil de meest succesvolle wielerploeg worden. Daarvoor mikt het in de eerste plaats op Remco Evenepoel, maar er staan nog een Belg op hun verlanglijstje.

Remco Evenepoel wordt vandaag opnieuw gelinkt aan een vertrek naar Red Bull-BORA-hansgrohe. De deal zou zelfs helemaal in kannen en kruiken zijn.

Evenepoel is niet de enige toprenner die aan de Duitse wielerploeg gelinkt wordt. In het verleden gebeurde dat ook al met Wout van Aert en Tom Pidcock, maar de geruchten rond Evenepoel blijven wel aanhouden.

Bij Redd Bull-BORA-hansgrohe hebben ze de interesse in Remco Evenepoel ook nooit verstopt. Na de Tour of Britain zei onze landgenoot dat hij volgend jaar nog voor Soudal-QuickStep rijdt, Ralph Denk van de Duitse wielerploeg wilde niet reageren.

Volgens Het Laatste Nieuws wil Red Bull-BORA-hansgrohe nog een Belg aan hun ploeg toevoegen. De bedoeling is om zelf de nodige opleiding te voorzien om zelf de toekomstige Evenepoel te kweken.

Met Laurence Pithie (22), Finn Fisher-Black (22), Giulio Pellizzari (20) zijn drie jonge toptalenten aangetrokken. Volgens de krant zou ook Jarno Widar (18) mogelijk de overstap maken naar de ploeg van Ralph Denk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties