Ralph Denk komt met raadselachtige woorden over transfer van Evenepoel naar Red Bull-BORA-hansgrohe

Ralph Denk komt met raadselachtige woorden over transfer van Evenepoel naar Red Bull-BORA-hansgrohe
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Het gerucht over een transfer van Remco Evenepoel laait weer op. Ook CEO Ralph Denk van Red Bull-BORA-hansgrohe doet zijn zegje.

Red Bull-BORA-hansgrohe wil de komende jaren de grootste wielerploeg van het land worden. Het is de bedoeling in de toekomst de Tour de France te winnen.

Dat probeerden ze dit jaar met Primoz Roglic, maar Denk liet al open en bloot weten dat hij heel graag Remco Evenepoel in zijn ploeg zou hebben.

Vorige week kwam een gerenommeerde journalist van La Gazzetta dello Sport naar buiten met het nieuws dat een transfer van Evenepoel wel degelijk in de pijplijn zit.

Zondag, na de Tour of Britain, liet Remco Evenepoel nog weten dat hij volgend seizoen zeker nog voor Soudal-QuickStep rijdt. Hij heeft er nog een contract tot eind 2026.

“Ik hoor en lees de geruchten ook elke dag in Italiaanse, Engelse en Belgische kranten, maar ik heb er niks over te zeggen”, zegt Denk bij het afsluiten van de Vuelta aan Het Laatste Nieuws. “Het zijn roddels en daar mag, kan en wil ik niet op reageren. Hoe ambetant dat voor jullie journalisten ook is.”

Volgens de krant kan het twee kanten uit. Ofwel is er helemaal niks van aan van alle transfergeruchten. Ofwel hebben de twee partijen de transfer al helemaal geregeld maar een NDA (Non-disclosure Agreement) ondertekend en mag er niet gecommuniceerd worden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties