Visma-Lease a Bike nog eens duidelijk over Vingegaard: "Weet niet waar het vandaan komt"

Visma-Lease a Bike nog eens duidelijk over Vingegaard: "Weet niet waar het vandaan komt"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via Instagram!

Jonas Vingegaard zette na de Ronde van Polen al een punt achter zijn seizoen. Er waren al geruchten over een deelname aan de Giro d'Italia van de Deense tweevoudige Tourwinnaar.

Staat Jonas Vingegaard aan de start van de Giro in 2025? Dat gerucht werd onlangs gelanceerd, omdat de Deen eind augustus al een streep trok onder zijn seizoen na zijn eindwinst in de Ronde van Polen. 

Bij Visma-Lease a Bike vielen ze uit de lucht en dat doet ploegleider Frans Maassen nog eens. "Ik weet niet waar dat verhaal vandaan komt. Op dit moment vind ik het niet realistisch. Maar dat is mijn mening", zegt Maassen bij het Deense B.T. 

Vingegaard zeker weer naar de Tour

In oktober staat de evaluatie van het seizoen van Vingegaard op de planning, daarna worden de plannen voor het nieuwe seizoen gemaakt. Op die planning zal zo goed als zeker ook de Tour de France staan. 

"Ik zie voor hem geen scenario waarin hij niet deelneemt aan de Tour", stelt Maassen. En Visma-Lease a Bike en Vingegaard gaan opnieuw voor het allerhoogste. "Jonas houdt niet van het idee om terug te moeten keren naar de Tour en dan als tweede te eindigen."

"Hij wil de beste zijn en moet heel hard werken om beter te worden. Volgend jaar zal hij weer met de beste renners ter wereld strijden. Ik hoop dat hij Pogacar kan verslaan, maar dat is moeilijk te zeggen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

22/09/2024 - 19/09/2024 WK tijdrijden 2024

Nieuwste reacties