Team van Lotte Kopecky verrast en haalt naast jong talent ook ... Kopecky in huis

Team van Lotte Kopecky verrast en haalt naast jong talent ook ... Kopecky in huis

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

SD Worx-Protime ziet onder meer Demi Vollering volgend seizoen vertrekken, maar de ploeg is ondertussen wel al volop aan het bouwen aan de toekomst. In die hoedanigheid hebben ze nu twee extra rensters ingelijfd.

Wereldkampioene Lotte Kopecky krijgt vanaf volgend seizoen namelijk nog een Kopecky naast zich in de ploeg. Dat heeft het team SD Worx-Protime deze week officieel bekendgemaakt. 

De Tsjechische Julia Kopecky komt namelijk over van AG Insurance-Soudal naar SD Worx-Protime. De 20-jarige kijkt enorm uit naar haar nieuwe uitdaging en dat gaf ze ook aan op de webstek van het team.

"Bij dit team kan ik de professionaliteit vinden die ik nodig heb om de volgende stap in mijn carrière te zetten. Als je ziet welke stappen sommige rensters hebben gemaakt met dit team, ben ik ervan overtuigd dat ik hetzelfde kan doen", aldus Kopecky.

Ze is overigens niet de enige die de rangen komt vervoegen van het Nederlandse topteam. Naast Kopecky (tot 2026) zal namelijk ook Skylar Schneider volgend jaar bij het team rijden.

"Ik heb veel bijgeleerd sinds ik hier de vorige keer was en ik kijk er enorm naar uit om te leren van de beste rensters ter wereld", aldus Schneider in een reactie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties