Sven Nys gaat samen met zijn partner Anneke een nieuwe uitdaging aan

Sven Nys gaat samen met zijn partner Anneke een nieuwe uitdaging aan
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via Instagram!

Sven Nys is al enkele jaren de sterke man bij veldritploeg Baloise Trek Lions. Hij heeft ook het Sven Nys Cycling Center, dat hij nog wat zal uitbreiden.

Vanaf januari zal Nys, samen met zijn partner Anneke, het eetcafé Velo overnemen op de Balenberg. "Het was niet de bedoeling dat het al geweten was, maar je houdt dat niet tegen hé", lacht Sven Nys bij HLN. 

Nys neemt het eetcafé over van Wim Michiels en Ann Roosen, die goede vrienden zijn van Nys. Michiels zal Nys en zijn vriendin Anneke dan ook op weg zetten om de zaak op een goede manier over te nemen. 

Eetcafé is extra uitdaging voor Nys

"Zelf in de potten roeren? Dat ga ik iedereen besparen", zegt Nys. Hij zal het grootste gedeelte van de organisatie aan zijn partner Anneke overlaten. Nys brengt er al veel tijd door, maar zal nu nog meer aanwezig zijn.

Nys hoopt alvast dat de mensen zullen blijven komen naar het restaurant. De zaak zal tijdens de kerstperiode gesloten zijn en dan zal de zaak een make-over krijgen om er een eigen toets aan te geven. 

"Velo is iets dat erbij komt. We bekijken het als een mogelijkheid, die zich aandient en ik kijk ernaar uit om die uitdaging aan te gaan", stelt Nys erover. Hij blijft ook ploegleider bij Baloise Trek Lions. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties