Michel Wuyts hekelt uitspraken van CEO Lotto Dstny over Jarno Widar

Michel Wuyts hekelt uitspraken van CEO Lotto Dstny over Jarno Widar
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via Instagram!

Jarno Widar liet het voorbije jaar heel veel mooie dingen zien. Hij ligt wel in de clinch met zijn ploeg Lotto Dstny over zijn toekomst.

Jarno Widar heeft een aanbieding van Red Bull-BORA-hansgrohe op zak, maar hij ligt nog onder contract bij Lotto Dstny. Dat zorgde al voor de nodige stoerdoenerij over en weer.

Michel Wuyts is ervan overtuigd dat Widar beter nog even bij de Belgische wielerploeg blijft om zich verder te ontwikkelen.

“De wat introverte Widar kan er beter in een vertrouwde omgeving aan beginnen”, klinkt het in Het Laatste Nieuws. Lotto Dstny heeft genoeg volk dat hem goed kan begeleiden.

“De vrijerij met het dubbel zo rijke Red Bull-BORA-hansgrohe mag dan wel charmeren, het Duitse systeem is me wat rigide voor de Limburger. Doe hem maar een peoplemanager als Lotto-man Kurt Van de Wouwer: begripvol en stimulerend.”

Wat de CEO van Lotto Dstny deze week loste over Widar was niet echt slim. “Het misplaats kijvende vingertje van baas Heulot: ‘Blablabla, Widar heeft naast rechten ook plichten.’ Miezerig.”

Al zal Widar wel een vertrekker bij Lotto Dstny missen. “Bied zo’n jongen dan beter een ambitieus maar verteerbaar programma en geef hem een zorgzame renner-leermeester. Waarom betreur ik nu al het vertrek van Campenaerts?”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties