Remco Evenepoel spreekt Patrick Lefevere nogmaals tegen en schept duidelijkheid over 2025

Remco Evenepoel spreekt Patrick Lefevere nogmaals tegen en schept duidelijkheid over 2025
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Remco Evenepoel rijdt met de Ronde van Lombardije straks zijn eerste monument van het jaar. Worden dat er volgend jaar een paar meer?

De Ronde van Lombardije had altidj het tweede monument van het jaar moeten worden voor Remco Evenepoel. Maar door zijn valpartij in de Ronde van het Baskenland moest hij Luik-Bastenaken-Luik laten schieten. 

In 2025 zal Evenepoel zeker opnieuw de Ronde van Lombardije en Luik-Bastenaken-Luik rijden, maar komen daar nog andere monumenten bij? Patrick Lefevere zei in augustus dat hij Evenepoel "Milaan-Sanremo en de Ronde van Vlaanderen wil laten ontdekken".

Geen Ronde, wel Milaan-Sanremo?

Evenepoel sprak dat zelf meteen tegen en dat deed hij voor de Ronde van Lombardije nog eens. "We moeten de puzzel voor volgend jaar nog leggen. De Vlaamse klassiekers staan wellicht in de weg van mijn grote doelen", zei Evenepoel bij Sporza. 

Milaan-Sanremo zou wel een mogelijkheid kunnen zijn, Evenepoel reed La Primavera nog nooit in zijn carrière. Al zwakte hij wel meteen de kans af dat hij volgend jaar ook effectief aan de start staat in Italië.

"Maar de kans is groter dat ik geen voorjaarsklassiekers rij, op de Ardennenklassiekers na dan, dan dat ik er wel rij", zei Evenepoel. Het grote doel van Evenepoel wordt volgend jaar weer de Tour de France. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties