Lotto Dstny krijgt net voor een belangrijke deadline nog financiële opsteker

Lotto Dstny krijgt net voor een belangrijke deadline nog financiële opsteker
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via Instagram!

De Lotto-ploeg zoekt na het vertrekken van sponsor Dstny nog altijd naar een nieuwe shirtsponsor. Intussen zou het wel goed nieuws gekregen hebben van een andere sponsor.

Na twee jaar vertrekt Dstny opnieuw als sponsor bij de Lotto-ploeg. Het bedrijf zorgde elk jaar voor zo'n 6 miljoen euro aan budget, wat de ploeg nu moet zien te vinden bij andere of nieuwe sponsors in 2025. 

Intussen heeft de Lotto-ploeg goed nieuws gekregen van cosponsor Caps, zij zouden volgens HLN hun samenwerking met de ploeg voor een jaar verlengd hebben. En dat net voor een belangrijke deadline. 

Extra geld voor Lotto-ploeg 

Op 15 oktober moeten wielerploegen namelijk hun registratie-dossier indienen bij de UCI. Dat gaat onder meer over de contracten van renners en personeel, maar ook de koerskledij voor volgend seizoen. 

Een dag voor die deadline heeft Caps dus zijn overeenkomst met de ploeg verlengd. De brandstofspeler uit Waregem staat onder meer in voor de sponsoring van de bussen en ook een deel cash. Belangrijk voor de ploeg. 

Onder meer Arjen Livyns wacht nog altijd op een nieuw contract, ook al heeft hij al lang een mondeling akkoord met de ploeg. Dat had Harm Vanhoucke ook, maar hij was het wachten beu en vertrekt naar Q36.5 Pro Cycling. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties