Remco, Pogacar, Van der Poel, Van Aert: "Zij stellen zich die vraag niet"

Remco, Pogacar, Van der Poel, Van Aert: "Zij stellen zich die vraag niet"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via Instagram!

Wat zijn we dit jaar opnieuw verwend geweest als wielerliefhebbers. Dat is niet het minst te danken aan een rijtje toppers die de koers maken.

2024 was een wielerjaar om duimen en vingers van af te likken. Zelfs een hele reeks valpartijen konden niet verhinderen dat het niveau ontzettend hoog lag.

Dat hebben we te danken aan het kruim van het wielerpeloton dat ervoor zorgt dat er heel wat te beleven valt. Die grote namen maken de koers, precies door hun ingesteldheid.

Dat beseft ook Jelle Vanendert als hij bij Het Belang van Limburg terugblikt op het voorbije wielerseizoen. We werden echt verwend het voorbije jaar, met dank aan die toppers.

“Remco, Pogacar, Van der Poel, Van Aert… dat zijn allemaal renners die met een concurrent naar de aankomst durven rijden omdat hun mindset gelijkaardig is: 'ik win'. Die koersen niet met twijfel tussen de oren”, klinkt het.

“Nochtans moet er altijd iemand tweede zijn. Geen van bovengenoemde stelt zich echter de vraag of hij diegene is die aan het kortste eind trekt. Dat maakt de koers vandaag zo aantrekkelijk.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties