🎥 Vertederende beelden: Tadej Pogacar geeft jonge fan van concurrent ook een mooie troostprijs

🎥 Vertederende beelden: Tadej Pogacar geeft jonge fan van concurrent ook een mooie troostprijs
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Tadej Pogacar maakte heel wat indruk tijdens de Tour de France. Niemand kon hem volgen bergop en met zes ritoverwinningen was hij de grote slokop. Maar de glimlach verloor hij eigenlijk nooit tijdens de race.

Tijdens de Tour de France waren er al verschillende leuke momenten te bekijken. Hoe Tadej Pogacar onder meer een drinkbus in de volgwagen van Intermarché - Wanty Gobert gooide bijvoorbeeld, maar er was nog veel meer.

De Sloveen maakte indruk op de fiets en eigenlijk ook ernaast. Leuke interviews, snelle spitsvondigheden en ook altijd tijd voor een grapje of een beetje ongein. Daarmee maakt Tadej Pogacar zichzelf natuurlijk ook geliefd.

Tijdens een van de laatste ritten wou zijn vrouw Urska Zigart hem nog een bidon water aangeven, maar Pogacar vond er niet beter op dan zijn partner zelf nat te spuiten. Ook dat hoort er gewoon allemaal bij voor de Sloveen.

Mooie beelden van Tadej Pogacar

Nu zijn er beelden gemaakt van de Tour de France van Pogacar, waarbij ook nog een aantal beelden zijn gepasseerd die we tot op heden nog niet hadden gezien. Zo gaf hij ook een jonge fan een drinkbus ook al supporterde die voor de grote concurrent.

De beelden kan u hierboven zien. Opgelet: het laden van de beelden kan misschien enkele seconden in beslag nemen. Gelieve hiermee rekening te houden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties