Geen training op donderdag? Remco Evenepoel duikt op bij andere Olympische kampioenen

Geen training op donderdag? Remco Evenepoel duikt op bij andere Olympische kampioenen
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Remco Evenepoel is ondertussen Olympisch kampioen. Ook de Red Lions werden al Olympisch kampioen in Tokio. En dat schept toch een beetje een band tussen beide ploegen.

Voor de wedstrijd tussen de Red Lions en India zat Remco Evenepoel in het stadion in Parijs. De Belg zag zijn team met 2-1 winnen van India. De Belgen kwamen 0-1 achter tegen het land, maar wisten de situatie nog recht te zetten.

België heeft zo 12 op 12 in zijn groep en staat in polepositie richting een makkelijkere kwartfinale. Evenepoel van zijn kant moet binnenkort vol aan de bak in de wegrit van de Olympische Spelen. Hij mikt op een tweede (gouden) medaille.

Of de Red Lions dit weekend ook eens kunnen komen kijken naar Remco Evenepoel? Dat zal dan moeten blijken. Beiden zijn in ieder geval prima bezig in Parijs en mogen dus nog dromen van nog meer edelmetaal de komende week.

De komende dagen volgen wel nog trainingen en verkenningen voor Evenepoel en de rest van de wielerselectie, zodat ze tijdens de wegrit op alles voorbereid zijn en zowel tactisch als technisch de perfecte race kunnen gaan rijden. We volgen het uiteraard ook dit weekend met u op de voet mee op.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties