Yves Lampaert toont zijn hart voor de hele Soudal-familie en daagt Tour de Tietema uit: "Volgende keer beter werken"

Yves Lampaert toont zijn hart voor de hele Soudal-familie en daagt Tour de Tietema uit: "Volgende keer beter werken"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via Instagram!

Yves Lampaert zet zich tijdens zijn koersen volop in voor Soudal Quick-Step, maar onder de structuur van Patrick Lefevere is er nog ruimte voor andere teams, zoals de vrouwenploeg AG Insurance-Soudal. Die is momenteel actief in de Tour de France Femmes.

Om de vrouwen van AG Insurance-Soudal een hart onder de riem te steken, is Yves Lampaert een kijkje gaan nemen in de Tour de France Femmes. Het toont zijn betrokkenheid bij het hele project van de ploeg van Lefevere. De vrouwenploeg zag hem graag komen: Lampaert was een graag geziene gast in de TDF Femmes.

Dat bleek ook door de belangstelling van de fans. Af en toe kon al eens tijd gemaakt worden voor een selfie. Plots dook hij aan de ploegbus van AG Insurance-Soudal ook op met pizza's. "Yves to the rescue", klonk het. De ploegleden hebben zo toch hun buikje kunnen vullen, zodat ze niet op een lege maag moeten presteren.

Lampaert moet voor pizza's zorgen 

"Hey, Tour de Tietema, we hadden pizza's van jullie verwacht", richtte Lampaert zich met een grapje tot het Nederlandse YouTube-kanaal. Dat bezorgde de voorbije jaren renners van verschillende ploegen pizza's tijdens de Tour voor mannen. "We hebben ze zelf moeten halen. Volgende keer beter werken", knipoogt Lampaert.

Een speciale dag werd nog afgesloten door een foto van alle rensters uit de ploeg mét Yves Lampaert. Die laatste heeft net als de rensters ook de handtekening gezet op een shirt van AG Insurance-Soudal en dat kan u ook winnen. Geïnteresseerden worden opgeroepen om volle bak aan de slag te gaan op sociale media.

Inspirerend bezoek van Lampaert

De winnaar zal aangekondigd worden op 16 augustus. De vrouwenploeg bedankte Yves Lampaert nog voor zijn bezoek dat de term 'inspirerend' mee krijgt. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties