📷 Remco Evenepoel zet jarige vrouw Oumi stevig in de bloemetjes

📷 Remco Evenepoel zet jarige vrouw Oumi stevig in de bloemetjes
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Oumi Rayane, de vrouw van Remco Evenepoel, blaast vandaag 25 kaarsjes uit. Op zijn sociale media zette Evenepoel zijn vrouw in de bloemetjes.

"Fijne verjaardag aan de liefste ziel", schrijft Evenepoel bij een foto op zijn sociale media. "25 jaar plezier in dit leven. Bedankt dat je jezelf bent. Jouw liefde, kracht en vriendelijkheid zijn een inspiratiebron.️ Ik hou van je."

Zelf moet Evenepoel nog even wachten om 25 kaarsjes uit te blazen tot 25 januari. En heel stevig zal het feestje voor de 25ste verjaardag van Oumi ook niet worden, want maandag wordt Evenepoel alweer verwacht bij Soudal Quick-Step. 

Teamdagen Soudal Quick-Step

In de gebouwen van sponsor Soudal in Turnhout gaan van 21 tot en met 25 oktober de teamdagen van Soudal Quick-Step door. Daarbij komen alle renners en ploegleiders voor het seizoen van 2025 al eens samen. 

Daarbij worden ook de programma's van de renners al eens besproken, onder meer dat van Evenepoel dus. Wellicht wordt dan al beslist of Evenepoel enkel de Tour rijdt of zich aan de dubbel Giro-Tour waagt. 

Na de teamdagen neemt Evenepoel wellicht nog even vakantie voor hij opnieuw de trainingen hervat. Door de studies van Oumi, die in haar laatste jaar master zit, zal het wel nog wat puzzelen worden. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties